Kaur sai oodatud võidu, Tänakul jäi lõpetamata asju

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa ralli võitjatena finišeerisid hooaja teise rallivõidu võtnud Egon Kaur ja Annika Arnek (Mitsubishi Lancer Evo IX).
Saaremaa ralli võitjatena finišeerisid hooaja teise rallivõidu võtnud Egon Kaur ja Annika Arnek (Mitsubishi Lancer Evo IX). Foto: Timo Anis

AUTORALLI. Rallisõpradel jäi nägemata, kui kõrgele võinuks Ott Tänak ja Raigo Mõlder jõuda Saaremaa rallil tagaveolise päevinäinud Toyta Starletiga neliveoliste autodega sõitvate konkurentide vastu kihutades. Tänak ja Mõlder jõudsid läbida neli kiiruskatset, seejärel tuli neil aga katkestada. Ralli võidu – oma esimese Saaremaal – said aga Egon Kaur ja Annika Arnek.

«Esimesel päeval oli, välja arvatud esimesena startinutel, tiheda tolmu tõttu väga raske sõita. Teisel päeval tegime aga ise oma elu keeruliseks,» rääkis Kaur. «Ühes kurvis sõitsime veidike rajalt välja ja mehaanikutel oli auto korda saamisega hulk tegemist, aga nad said sellega hakkama.»

Kauril oli ka pisut õnne, sest avapäeva järel rallit juhtinud Siim Plangil tekkisid autoga tehnilised probleemid ning nende kõrvaldamise tõttu jäid nad ajakontrollpunkti hiljaks ja teenisid 30 trahvisekundit. Samas suutis Kaur edukalt tõrjuda lõpuks teise koha saanud Rainer Ausi rünnakuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles