Kimikaze sai kiita ja nahutada

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikköneni uljas manööver röövis Valtteri Bottaselt (esiplaanil) poodiumikoha.
Kimi Räikköneni uljas manööver röövis Valtteri Bottaselt (esiplaanil) poodiumikoha. Foto: SCANPIX

Soomlaste Kimi Räikköneni ja Valtteri Bottase kokkupõrge Sotši vormel-1 etapi viimasel ringil lõi kihama nii Soome kui ka muu maailma meedia. «Kimikaze!» teatas vormeliekspert Leo Turrini oma blogis, väljaanne Corriere della Sera manitses aga koomilises võtmes Räikköneni, et too tuntud autolõhkujalt Pastor Maldonadolt tööd käest ei võtaks.

Soomlaste Kimi Räikköneni ja Valtteri Bottase kokkupõrge Sotši vormel-1 etapi viimasel ringil lõi kihama nii Soome kui ka muu maailma meedia. «Kimikaze!» teatas vormeliekspert Leo Turrini oma blogis, väljaanne Corriere della Sera manitses aga Räikköneni, et ta tuntud autolõhkujalt Pastor Maldonadolt tööd käest ei võtaks.

Bottase kolmandat kohta jahtinud, kuid kaasmaalase Williamsile tagarattasse sõitnud ja seeläbi Bottase auto rajapiiretesse lennutanud Räikkönen tõi küll oma sädemeid pilduva ja tugevalt kannatada saanud Ferrari viiendana üle lõpujoone, ent sai kohtunikelt 30-sekundilise ajatrahvi ja langes kaheksandaks.

«No oleks võinud, jah, vähe paremini minna,» muigas Räikkönen MTV Spordi stuudios võistlust analüüsides, kuid oli kindel, et tal oli õigus sellises kohas möödasõitu üritada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles