Maaja Bratka tegi Itaalias ilusa debüüdi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maaja Bratka (paremal).
Maaja Bratka (paremal). Foto: Stanislav Moškov/Õhtuleht

Eesti naiskorvpalluritest tegi nädalavahetusel suurepärase debüüdi OMC Cignoli Broni naiskonna eest Serie A2-s mängiv Maaja Bratka.

Tartlanna koduklubi Broni alistas võõrsil 66:48 Marghera (37:23). Maaja Bratka oli väljakul 31 minutit ning tõi 24 punkti ja 6 lauapalli, lisaks üks korvisööt ja neli isiklikku viga. Kahepunktivisked 11/8, kolmesed 1/1, vabavisked 6/5. Tema reiting 29 oli konkurentsitult mängu kõrgeim, vahendas basket.ee.

Liisi Sokmani DJK Brose Bamberg pidas II Bundesliga lõuna regioonis kolmanda vooru kohtumise, kaotades võõrsil Bad Aibling'ile 62:83 (24:44). Tartlanna sai kirja 16 punkti, 2 lauapalli ja 2 korvisöötu. Bambergil on nüüd kaks võitu ja üks kaotus ning tabelis ollakse neljandad. Sokman on võistkonna resultatiivseim, kirjas on tal keskmiselt 12,7 punkti, 5,7 lauapalli ning 2 korvisöötu. 

Merike Andersoni kodunaiskond Castors Braine sai neljanda võidu, alistus Spirou Monceau 48:65. Anderson tõi 21 minutiga 9 punkti. Homme peab Braine võõrsil Euroliiga hooaja avakohtumise Krakowi Wislaga. Kohtumine algab Poolas Eesti aja järgi kell 19.30.

Kerttu Jallai uus koduklubi Nottingham Wildcats alustab Inglismaal hooaega 17. oktoobril võõrsil Manchester Mysticsi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles