Anderson ja Jallai võõrsil võidukad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Anderson.
Merike Anderson. Foto: Peeter Langovits

Merike Andersoni koduklubi Sankt Peterburgi Spartak alistas pühapäeval võõrsil peetud Venemaa korvpalli superliiga mängus kindlalt Moskva Spartaki naiskonna 72:52.

Eesti koondislane viskas suurepärase visketabavuse juures 11 punkti: kahesed 4/4, kolmesed 0/1 ja vabavisked 3/4, vahendab basket.ee.

Lisaks võttis Anderson kuus laupalli, andis ühe korvisöödu ja tegi ühe vaheltlõike. Negatiivsema poole peale kogunes viis pallikaotust ja kolm isiklikku viga.

Spartak on ühe võidu ja kolme kaotusega liigatabelis kaheksandal kohal

Soome meistriliigas sai Kerttu Jallai koduklubi Lappeenranta Catz järjekordse võidu, olles 59:49 parem Espoo Team naiskonnast.

Eesti piiga tõi oma naiskonnale 12 punkti ja seitse lauapalli, lisaks kogunes statistikasse üks korvisööt, üks vaheltlõige, kaks viskeblokeeringut, kaks viga ja üks pallikaotus.

Rootsi meistriliigas kaotas Umea Comets Visby Ladies klubile 54:85. Janett Perv mänguaega ei saanud.

Hispaania teises liigas jäi Pirgit Püü naiskond Pabellon Ourense ülinapilt 72:73 alla C.B Arxil naiskonnale.

Püü mängis pea 35 minutit, mille jooksul viskas 13 punkti, võttis kaks lauapalli ja tegi neli viga.

Samas liigas Isolux Corsan Guadalaraja naiskonnas palliv Mariel Gregor pidi oma klubiga tunnistama C.B. Uni-Cajacacanarias tiimi suurt ülekaalu 35:85.

Gregor viskas kolm punkti, võttis kaks lauapalli ja andis ühe korvisöödu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles