Serbia pühkis pisarad ja üllatuspomm jäi lõhkamata

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meeskond fänne tänamas.
Eesti meeskond fänne tänamas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

«Sorry, teeme korraks pausi,» ütles Eesti võrkpallikoondise kogenud kapten Kert Toobal pärast Serbialt saadud valusat kaotust. Kogenud mängumehel oli raske pisaraid tagasi hoida ja olukord tõi klombi kurku ka siinkirjutajal. «Karjääri kõige valusam kaotus. Ma pole ühtegi korda niimoodi, kuradi pisar silmas, olnud võrkpallimängu pärast. Saan väga hästi aru, kui lähedal see asi tegelikult oli,» jätkas Toobal. Eesti võrkpallikoondis oli eile Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril lähedal aasta suurimale üllatusele, kui play-off'is mindi Serbia vastu 2:0 juhtima. Üllatuspomm jäi siiski lõhkamata, sest serblased toibusid kiiresti, võitsid kolm järgmist geimi ja ka mängu.

«Kuratlikult valus, võin öelda, et karjääri kõige valusam kaotus ... samas teisest küljest on teised tunded, olen meeskonnaga väga-väga rahul. Kui vastased alahindavad ja meie peame oma asjadest kinni, nii nad vastu nina saavad. Serblased on selliseid mänge mänginud nii palju, liider tuli ja pani õigel hetkel, kuigi alguses oli hale vari. Aga võitlesime lõpuni ja uskusime,» lisas Toobal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles