Chicago Bullsi superstaari vigastustesaaga jätkub

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Derrick Rose.
Derrick Rose. Foto: SCANPIX

USA korvpalliliigas NBA mängiv Derrick Rose'i järjekordne vigastuspaus venib siiski oodatust pikemaks ja Chicago Bullsi superstaar peab vahele jätma terve hooajaeelse ettevalmistuse.

27-aastane Rose sai septembri lõpus treeningul löögi vastu nägu ja tal tuvastati vasaku silmakoopa murd. Operatsioonil käinud Bullsi staar pidi prognooside kohaselt sel nädalal mänguvalmis olema, kuid täna tunnistas meeskond, et tõenäoliselt peab Rose vahele jätma kõik hooajaeelsed kohtumised. Lisaks on Rose'i jaoks ohus ka hooaja avamäng, kus 27. oktoobril minnakse vastamisi Cleveland Cavaliersiga.

Rose on erinevate vigastustega hädas olnud juba mitu hooaega järjest: esmalt vigastas ta 2011.-2012. aasta hooajal oma vasakut põlve ning pidi terve järgmise hooaja vahele jätma. 2013.-2014. aasta hooajal naastes sai vigastada Rose'i parem põlv ning taas pidi ta peaaegu terve hooaja vahele jätma. Eelmisel hooajal oli Chicago tiimi tugitala taas rivis, kuid maadles endiselt põlveprobleemidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles