Kriitilises seisus NBA staari võib koomast ärkamise järel oodata tõsine süüdistus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lamar Odom.
Lamar Odom. Foto: Scnapix

Kahekordne korvpalliliiga NBA meister Lamar Odom on endiselt raskes seisus haiglas ning tänaseks on selgunud, et ta võis mõni aeg enne kokkukukkumist tarvitada kokaiini. Kui see osutub tõeks, võib teda koomast ärkamise järel oodata süüdistus narkootikumide tarvitamises.

Kõmuportaali TMZ väitel kinnitas kohalik šeriff Sharon Wehrly, et tema hoolealused on saanud vastavasisulise orderi, et testida Odomi verd narkootikumide osas. Esialgse info kohaselt leidsid arstid Odomi organismist kokaiini ning politsei sõnul võib nendele leidudele kinnituste leidmise järel oodata endist NBA mängumeest süüdistus narkootikumide tarvitamises.

Õli lisab tulle ka värskelt avalikuks tulnud tunnistus, milles Odomi hotellitoast leidnud naisterahvas väidab, et viimane tunnistas talle, et tarbis pühapäeval enne hotelli jõudmist kokaiini. Praegusel hetkel on Odom endiselt kriitilises seisundis koomas. TMZ väitel on mitmed tema organid üles ütlemas ja võimalus ellujäämiseks on 50-50. 

35-aastane kahekordne NBA meister leiti eile raskes seisus pärast seda, kui ta oli joonud konjakit ja neelanud alla suure koguse ohtlikke taimse viagra tablette.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles