Lindpere kavatseb vigastusest hoolimata mängida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere (valges) San Jose Earthquekes'i vastu
Joel Lindpere (valges) San Jose Earthquekes'i vastu Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislane Joel Lindpere kavatseb kubemelihasevigastusest hoolimata homses mängus San Jose Eartquakes’i vastu kaasa teha.

Lindpere leivaisa New York Red Bulls mängib homme USA meistriliiga MLS play-off’i korduskohtumises koduväljakul San Josega. Matš algab Eesti aja järgi ööl vastu reedet kell 2. Kahe mängu kokkuvõttes parem meeskond pääseb idakonverentsi poolfinaali. Avamängu võitis võõrsil Red Bulls 1:0, ainsa värava lõi Lindpere.

Mäletatavasti mängis Lindpere aga suurema osa mängust läbi valu, kuna teda vaevab kubemelihasevigastus.

«Kõik on sama, mis ma oskan öelda,» sõnas Lindpere Big Apple Soccerile pärast eilset trenni. «Oluliselt hullemaks pole läinud, aga ka paremaks pole läinud. Käisin eile haiglas, arstid teavad tulemust.»

Vigastusest hoolimata kavatseb Lindpere San Jose vastu mängida. «Muidugi, lähen platsile,» oli ta veendunud. «Arstid on head tööd teinud. Eks näis, kuidas ma hakkama saan, aga tõenäoliselt alustan algkoosseisus.»

Klubi esindaja sõnul ei saa Lindpere vigastus mängides hullemaks minna, küll aga teeb see talle ilmselt valu. Esindaja lisas, et praegu pole operatsiooni vaja, ent juhul kui Lindpere siiski vajab paranemiseks lõikust, tehakse see pärast hooaja lõppu.

Ka Red Bullsi peatreener Hans Backe oli veendunud, et Lindpere jookseb San Jose vastu platsile. «Lindperega pole probleemi,» sõnas Backe. «Eestlased nurisevad üsna palju, aga kui on aeg mängida, siis nad ka mängivad. Sada protsenti kindel, et ta mängib.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles