Liverpool sai uue peatreeneri käe all esimese suure tagasilöögi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Gomez (keskel, palliga).
Joe Gomez (keskel, palliga). Foto: SCANPIX

Liverpooli meeskonna peatreener Jürgen Klopp sai lühikese ametis oldud aja jooksul juba esimese tõsise tagasilöögi osaliseks, kuna suure tõenäosusega on hooaja lõpuni vigastusega väljas tiimi andekas noormängija Joe Gomez.

18-aastane Gomez sai vigastada, kui esindas Inglismaa U21 koondist viimatises mängus Kasahstani vastu. Praegu on Liverpooli noor mängumees saadetud põhjalikumale läbivaatusele, kuid esialgsete hinnangute järgi võis Gomez vigastada ühe oma põlveliigese eesmist ristatisidet ning sellisel juhul peab Liverpool suure tõenäosusega terve hooaja temata läbi ajama.

Mõned päevad tagasi peatreenerit vahetanud Liverpool on alustanud kodust Inglismaa liigat kesiselt: kaheksa mänguga on neil tabelis kirjas kolm võitu, kolm viiki ja kaks kaotust. Sellega hoitakse 12 punktiga 10. kohta. Sel nädalavahetusel kohtub Liverpool Tottenham Hotspuriga, kes paikneb liigatabelis 13 punktiga kaheksandal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles