Taaramäe ja Kangerti konkurendid jäid suursponsorist ilma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tinkoff-Saxo ratturid.
Tinkoff-Saxo ratturid. Foto: SCANPIX

Internetipõhine investeerimispank Saxo Bank teatas täna, et on otsustanud mitte uuendada sponsorlepingut Tinkoff-Saxo profiratturite tiimiga alates järgmisest hooajast

Saxo Banki asutajad ja kaastegevjuhid Lars Seier Christensen ja Kim Fournais teatasid otsuse kohta, et nad jätkavad spordi toetamisega, kuid ei selgitanud, miks rattameeskonna sponsoreerimisest loobuti.

«Profirattatiimi sponsoreerimine on aidanud väga palju kaasa brändituntuse suurenemisele ajal, mil meie rahvusvaheline äri kasvas väga kiiresti ning on jõudnud tänaseks 26 kontorini üle maailma. Saxo Bank jätkab tulevikus tippspordi suurtoetajana, otsides võimalusi sponsoreerida tugevaid isiksusi erinevatelt spordialadelt ja regioonidest. Nagu tavaks, uued otsused potentsiaalsete sponsorluste kohta tehakse lähtuvalt äripotentsiaalist, tulemustest ja brändi väärtustest,» ütlesid Christensen ja Fournais. 

«Meil on olnud au töötada koos tiimiga kaheksa hooaega ja me oleme uhked kõigi selle aja jooksul saavutatud võitude üle. Me tahame tänada nii tänast meeskonda kui ka varasemaid tiimiliikmeid alates Bjarne Riisist ning teiste hulgas Alberto Contadori, Peter Saganit, vendasid Schlecke, Fabian Cancellarat, Carlos Sastret, Matti Breschelit, Chris Anker Sørenseni ning kõiki teisi rattureid, kelle kirg ja pühendumus on toonud kuulsust tiimile ja sponsorbrändile Taanis ja üle maailma,» lisasid Saxo Banki asutajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles