Laboral Kutxa peatreener: me vajame kiiresti Kanguri abi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Velimir Perasovic.
Velimir Perasovic. Foto: SCANPIX

Kristjan Kanguri uue koduklubi Laboral Kutxa peatreener Velimir Perasovic loodab eestlaselt juba reedeses Euroliiga mängus Milano Emporio Armaniga tõhusat abi, sest Kangur mängib tema sõnul väga olulist positsiooni.

«Mõistagi ei ole ta hetkel teistega samal tasemel, aga meil on vaja kiiresti tema abi ning ta on piisavalt kogenud mängija, kel ei lähe kohanemiseks kaua aega,» vahendab ERR Sport Perasovici esmamuljeid eestlasest klubi kodulehekülje kaudu. «Ta mängib meie jaoks väga tähtsal positsioonil ja Milanol on sel positsiooni kaks väga erinevat mängijat ning peame seetõttu mängijaid vahetama.»

Kangur ei ole ainus Laboral Kutxa pallur, kes varem ka Milanot esindanud: nimelt mängis aastatel 2011-2013 Itaalia võistkonna eest ka kreeklasest keskmängija Ioannis Bourousis, kes liitus seejärel Madridi Realiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles