Raul Must tõusis maailma edetabelis eurooplastest kaheksandaks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: SCANPIX

Täna avaldatud sulgpalli maailma edetabelis tõusis Raul Must võrreldes eelmise nädalaga kuus koht ja on viimaste aastate kõrgeimal 42. kohal. 

Edetabeli tõusu tõi kaasa eelmisel nädalal Hollandis maailmakarika etapil saavutatud teine koht. Musta karjääri kõrgeim koht on olnud vaid ühe astme võrra kõrgem 41. Musta eesmärgiks on maailma edetabelis saavutada positsioon, mis võimaldaks kevadel Euroopa meistrivõistlustel saada paigutuse. EMil paigutatakse kaheksa parimat mängijat. Selle nädala tabelis ongi Mustast eespool vaid seitse Euroopa sulgpallurit.

Kati Tolmoff langes sel nädalal ühe koha võrra ja on nüüd 81. kohal. Esisaja piirimail on paarismängus alles 18-aastased Kristin Kuuba ja Helina Rüütel, kes on 104. positsioonil. Kahesaja parima hulka kuulub veel kaks Eesti sulgpallurit. Naiste üksikmängus on Karoliine Hõim 194. ja Getter Saar 200.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles