CSKA küttis kodus Maccabile 31-punktilise sauna

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva CSKA ja Tel Avivi Maccabi kohtumine. Palli on äsja korvi vajutanud Kyle Hines.
Moskva CSKA ja Tel Avivi Maccabi kohtumine. Palli on äsja korvi vajutanud Kyle Hines. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas alustas Moskva CSKA alagrupiturniiri kodusaalis üllatavalt kindla 100:69 võiduga kahe aasta taguse võitja Tel Avivi Maccabi üle.

Ühtlaselt tegutsenud CSKA-le tõi Nando de Colo 17 punkti, Miloš Teodosic lisas 15, Aaron Jackson 12, Vitali Fridzon 11 ja Demetris Nichols 10 punkti. Maccabi resultatiivseim oli 17 punktiga pikaajaline NBA-mees Jordan Farmar, Taylor Rochestie lisas 14 ja Yogev Ohayon 13 punkti.

Belgradi Crvena Zvezda oli kodusaalis samuti kindlalt 81:59 üle Strasbourgist, kusjuures ühena kolmest kohtunikust vilistas seda mängu eestlane Aare Halliko. Serblastele tõi Maik Zirbes 18 punkti ja võttis seitse lauapalli, Luka Mitorivc lisas 13, Stefan Jovic 12 ja Ryan Thompson 11 punkti. Strasbourgile tõi Rodrigue Beaubois 17 punkti, Vladimir Golubovic lisas 12 ja Jeremy Leloup 11 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles