Eesti jalgpallurid viigistasid Inglismaaga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalijalgpallikoondis.
Saalijalgpallikoondis. Foto: EJL

Eesti saalijalgpallikoondis viigistas tänasel maavõistlusel Inglismaaga 3:3. Eesti meeskond lõi viigivärava vaid 33,8 sekundit enne kohtumise lõppu.

Inglased võitsid Kriistine spordihallis toimunud mängu avapoolaja 1:0 ning kahekordistasid eduseisu teise poolaja alguses. Eesti suutis Robert Veskimäe ja Rasmus Munskindi tabamustest viigistada, kuid Inglismaa asus taas kohtumist juhtima. Meie kangelaseks tõusis viigivärava autor Vladislav Tšurilkin.

«Suures pildis jäin mänguga rahule,» sõnas Eesti saalijalgpallikoondise peatreener Dmitri Skiperski. «Võitlesime välja viigi, kuigi olime nii 0:2 kui ka 2:3 kaotusseisus.»

Skiperski oli rõõmus, et meeskond suutis värava lüüa ka standardolukorrast. «Tegime korralikult trenni ja ma olen rahul, et see raisku ei läinud,» lausus ta. Peatreener lisas, et kuigi platsil olid võrdsed võistkonnad, oleksime võinud rohkem väravavõimalusi realiseerida. «Inglased kasutasid oma võimalused ära.»

Meeskonnad lähevad taas vastamisi homme, 17. oktoobril kell 19 Viimsi kooli spordikompleksis. Pilet mängule maksab 2 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles