Fotod: Mayweatheri trooni ihkav nokaudikuningas jätkas võimsalt

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kasahstani nokaudikuningas Gennady Golovkin jätkas sealt, kus ta eelmises matšis pooleli jäi ehk seekord nokauteeris ta New Yorgis Madison Square Gardenis peetud keskkaalu tiitlimatšis kanadalase David Lemieux’i. 33-aastane poksiäss Golovkin oli enda vastasest kindlalt üle ning lõpukult nokauteeris ta kanadalase kaheksandas raundis.

Võidu järel on Golovkini valduses nüüd WBA (Super), IBO, WBC ja IBFi keskkaalu meistrivööd. Golovkin on nüüdseks võitnud kõik karjääri 34 matši ning neist 31 nokaudiga. Seejuures on ta viimased 21 matši võitnud nokaudiga.

Golovkinist oodatakse lähiaastatel suurt staari ning paljud eksperdid arvavad, et just temast võib saada poksimaailma järgmine suur nimi, kes suudab kokku ajada suuri rahamägesid. Läinudöine matš oli Golovkini jaoks tema karjääri esimene pay-per-view (tasulise telekanali) matš.

Juba praegu on Golovkin USAs kõvasti populaarsust kogumas, kuna tema matšid on meelelahutuslikud. Juba praegu võitlebki ta peamiselt USAs. Eile oli Madison Square Gardenisse matši vaatama kogunenud 20 000 inimest ning teiste seas oli areenil ka USA presidendiks kandideeriv Donald Trump.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles