Kriitilises seisus poksilootus vajas matši järel ajuoperatsiooni

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prichard Colon (vasakul) ja Terrel Williams.
Prichard Colon (vasakul) ja Terrel Williams. Foto: SCANPIX

Andekas Puero Rico kergkeskkaalu poksija Prichard Colon võitleb pärast poksiringis saadud tõsist traumat enda elu eest. Colon jäi poksiringis alla Terrell Williamsile, pärast matši tehti Colonile ajuverejooksu peatamiseks operatsioon.

Colon viidi pärast matši Põhja-Virginias Inova Fairfaxi haiglasse ning viimaste teadete kohaselt on mees praegu koomas. 23-aastane poksija löödi matšis Williamsi poolt kahel korral põrandale ning ta pidi üheksandas raundis kaotuse vastu võtma, kirjutab Sportsmail.

Seejuures teenis Williams võidu Coloni diskvalifitseerimise tõttu. Colon diskvalifitseeriti, kuna üheksanda raundi järel võeti tal kindad käest, kuna tema tiim arvas ekslikult, et läbi sai kümnes ja viimane raund.

Colonil hakkas halb pärast matši riietusruumis viibides, kus ta oksendas ning kurtis pearinglust. Poksija vend Ricardo tunnistas World Boxing Newsile, et tema vend viidi seejärel koheselt operatsioonilauale ning peatamist vajas verejooks vasakus ajupoolkeras.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles