Klitško oma järgmisest vastasest: tal on vaimsed probleemid

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško soovib lisaks meistrivöödele teenida ka Rio de Janeiro olümpiamängudelt kuldmedali.
Vladimir Klitško soovib lisaks meistrivöödele teenida ka Rio de Janeiro olümpiamängudelt kuldmedali. Foto: SCANPIX
  • Klitško ja Fury matš peetakse 28. novembril Düsseldorfis!
  • Fury pole karjääri jooksul seni ühtegi matši kaotanud!
  • Klitško on nokauteerinud koguni 53 vastast!

Poksi raskekaalus seisab järjekrodne tiitlimatš ees 28. novembril, kui Düsseldorfis lähevad vastamisi Vladimir Klitško ja Tyson Fury. WBO, WBA, IBO ja IBFi meistrivööde omanik Klitško usub matši eel, et Fury kõlavatele sõnavõttudele ei maksa erilist tähelepanu pöörata, kuna sõnadele tegusid ei järgne.

«Tema käitumine on meelelahutuslik. Selles osas teeb ta tööd hästi. Ta ongi Tyson Fury ja ta erineb teistest. Ma ei arva, et see on lõpuni halb. Tal on muidugi vaimseid ja psühholoogilisi probleeme. See oli veidike šokeeriv, kui ta lubas ka kohtuniku nokauteerida,» rääkis Kliyško intervjuus Boxing Newsile.

Klitško usub, et 28. novembri duellist tuleb kokkuvõttes võimas üritus. «Areenile on tulemas 55 000 inimest. Enne matši esineb Rod Stewart. Seega on tulemas suurepärane õhtu,» teatas ukrainlane.

Esialgu pidi meeste omavaheline duell toimuma oktoobris, kuid Klitško oli sunnitud jalavigastuse tõttu matši edasi lükkama. Tänasest on mees ka treeningsaalis tagasi.

39-aastane Klitško on senise karjääri jooksul teeninud 64 võitu (neist 53 nokaudiga) ja saanud 3 kaotust. 27-aastane Fury on võitnud kõik enda 24 profimatši ning neist 18 nokaudiga.

Vladimir Klitško (vasakul) ja Tyson Fury lähevad vastamisi 28. novembril. Foto:
Vladimir Klitško (vasakul) ja Tyson Fury lähevad vastamisi 28. novembril. Foto: Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles