Sõber: leedulastel pole praegu just kõige paremad päevad

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarvase peatreener Andres Sõber.
Rakvere Tarvase peatreener Andres Sõber. Foto: Sille Annuk

Korvpalli Balti liiga teises divisjonis jätkas Rakvere Tarvas eile sealt, kus eelmine nädal pooleli jäi – Vilniuse Sakalai alistati koduväljakul 97:72 ning kahe kaotuse kõrvale saadi teine võit.



«Tundub, et leedulastel pole praegu kõige paremad päevad,» sõnas Tarva peatreener Andres Sõber, kelle hoolealused alistasid eelmisel nädalal KK Kaunase. «Küll nad ikka möllasid vastu ka, kuid nad tulid otse sõidu pealt ning enamasti käis ühte auku kõva andmine.»  

Eelmisel nädalal Tarvaga liitunud Joosep Pokla näitab Rakvere klubi ridades aina paremat mängu ning eile kogunes tema arvele 14 punkti. «Ta annab meile ikka vägevalt juurde. Ta pole küll veel kõige paremas vormis, kuid oma asju teeb ta hästi,» kiitis Sõber. «Praegu on meil meeskonnas selline hea kambavaim ja kõik pingutavad kõvasti.»

Balti liiga II divisjoni põhiturniiril on Tarval nüüdseks peetud pooled kohtumised. «Noored saavad mängida ja see on kõige tähtsam, tundub, et praegu see meile üle jõu ei käi,» lisas Sõber. «Kui jõuame alagrupis kolme sekka, siis jätkame ka pärast jõule, kui ei, saavad mängud meie jaoks läbi.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles