Noor Eesti jalgpallur hakkab mängima AC Milani rivistuses

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Trutsi FC Flora värvides.
Tiina Trutsi FC Flora värvides. Foto: FC Flora

Eesti U-17 ja U-19 neidude koondistesse kuuluv Tiina Trutsi siirdub alates detsembrist mängima Itaalia jalgpallihiiu AC Milani naiskonna ridadesse.

Lõppenud hooajal FC Florat esindanud kõigest 16-aastane ründav keskpoolkaitsja käis läinud nädalal Milanos testimisel ning läbis selle edukalt, kirjutab Soccernet.ee.

Esimeseks Eesti täisprofessionaalseks naisjalgpalluriks saav Trutsi hindab kogetut suurepäraseks ning kaheaastase lepingu teenimist täitunud unistuseks.

«Mind tuldi vaatama augusti lõpus toimunud U-17 koondise mängu Venemaa vastu ja pärast seda olid nad vaimustuses ning küsisid CVd. Klubi president oli huvitatud ja mind kutsuti oktoobris testimisele,» rääkis Trutsi.

AC Milani naiskond mängib hetkel tugevuselt teises liigas Serie A2-s ja seal hoitakse kolmandat kohta ning kindel eesmärk on Serie Asse tõusta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles