Saja liiga: võrkpalli julge idee

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Schenkeri lõvide viimane omanik on Tartu Bogbank. Rändtrofee siiski nende juurde ei jää, vaid leiab koha alaliidus või muuseumis.
Schenkeri lõvide viimane omanik on Tartu Bogbank. Rändtrofee siiski nende juurde ei jää, vaid leiab koha alaliidus või muuseumis. Foto: Tairo Lutter

Seda, et raha on Eesti spordis vähe, teab igaüks. Nii peavadki alaliidud ja sportlased pidevalt leidma uusi lahendusi, et selles olukorras ellu jääda ja tulemusi saavutada. Kümme aastat Schenkeri liiga nime all tuntud võrkpalli Eesti-Läti ühisliigast moodustub sel hooajal Eesti, Läti ja Leedu ühine liiga, mille nimeks saab eesti keeli Saja liiga ja inglise keeles League of Hundred.

Et seoses vahetustega Schenkeri Eesti juhtkonnas kadus senine nimisponsor ära, otsustati edasi minna ühisrahastusega. Nimelt annab iga liiga toetaja 1000 eurot ja ideaalis oleks toetajaid Eestis kokku 100, nagu nimigi viitab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles