Korvpalliliit nimetas ametisse uue rahvusliku instruktori

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber ja Aare Halliko
Andres Sõber ja Aare Halliko Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eilsel Eesti Korvpalliliidu juhatuse koosolekul kinnitati FIBA rahvuslikuks instruktoriks Aare Halliko, FIBA kategooria kohtunik.

Korvpalliliidu poolt nimetatud rahvuslik instruktor on kohalike kohtunike esindaja ning samas vahelüli FIBA ja kohaliku alaliidu all tegutsevate kohtunike suhtluses. Ka on tema ülesandeks uue informatsiooni vahendamine kohalikele kohtunikele. Lisaks vastutab rahvuslik instruktor kohtunike koolituse ja eksamite vastuvõtmise ning seeläbi ka FIBA-sse pääsevate kohtunike taseme eest, vahendas basket.ee.

Aare Halliko on kõrgeimal tasemel tegutsev Eesti kohtunik, sestap oli valik ootuspärane. «Aare Halliko näol on tegu ühelt poolt kõrgetasemelise kohtunikuga, aga ka hea suhtlejaga rahvusvahelises sfääris ning kindlasti tuleb eraldi välja tuua ka tema väärtuslikku tööd meie kohtunike koolitaja ja juhina,» tähendas EKLi peasekretär Keio Kuhi. 

Korvpalliliit avaldab tänu senisele rahvuslikule instruktorile Atso Matsalule. «Täname Atso Matsalut tema antud panuse eest korvpallikohtunike tegevusse ja soliidsesse esindusse rahvusvahelisel tasandil. Tema tööd mängu komissarina rahvusvahelisel tasandil näeme loodetavasti veel pikalt. Täname aga siinkohal senise koostöö ja laialdase panuse eest,» lausus EKLi president Jüri Ratas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles