Eesti järgmine vastane Hispaania lõpetas Fed Cupi boikoti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaanlannad Maria-Jose Martinez Sanchez (vasakult), Carla Suarez-Navarro, Nuria Llagostera Vives ja Arantxa Parra-Santonja.
Hispaanlannad Maria-Jose Martinez Sanchez (vasakult), Carla Suarez-Navarro, Nuria Llagostera Vives ja Arantxa Parra-Santonja. Foto: SCANPIX

Septembri alguses teatasid järgmise aasta veebruari alguses Tallinnas tennise Föderatsiooni karikasarjas (Fed Cup) Eestiga kohtuva Hispaania naiskonna tippmängijad, et kavatsevad Fed Cupi boikoteerida, kuna pole rahul alaliidu tööga. Pärast pikki läbirääkimisi on lõpuks kokkuleppele jõutud ja hispaanlannad tühistasid boikoti.

Kuus naist – Maria Jose Martinez Sanchez (WTA 28.), Anabel Medina Garrigues (WTA 71.), Arantxa Parra Santonja (WTA 64.), Carla Suarez Navarro (WTA 57.), Lourdes Dominguez Lino (WTA 84.) ja Nuria Llagostera Vives (WTA 130.) – saatsid septembris Hispaania tenniseliidu presidendile kirja, kus teatasid, et kavatsevad tuleva aasta Fed Cupi mänge boikoteerida, protesteerides niimoodi selle vastu, et alaliit pole Hispaanias naiste tennise arendamisse panustanud.

Hispaania valitsuse spordinõunik aitas aga tüllipööranud osapooltel ära leppida. «Praktiliselt kõikide mängijate nõudmistega nõustuti,» sõnas Hispaania spordiminister Jaime Lissavetzky.

Viiekordne Fed Cupi võitja Hispaania mängib Eestiga Tallinnas tuleva aasta 6. ja 7. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles