Schumacheri üks lähedasemaid sõpru ei anna alla: paranemiseks on lootust

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ross Brawn (vasakul) ja Michael Schumacher.
Ross Brawn (vasakul) ja Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Seitsmekordse F1 maailmameistri Michael Schumacheri tervisliku olukorra kohta on viimasel ajal ilmunud ametlikke teadaandeid napilt, kuid kuulsa vormelilegendi endine kolleeg ja hea sõber Ross Brawn teatas, et allaandmiseks siiski põhjust pole.

Käesoleva aasta detsembri lõpus möödub kaks aastat suusaõnnetusest, kus Schumacher sai raske peatrauma. Seitsmel korral kuninglikus vormelisarjas meistriks tulnud kuulus sakslane oli pikalt koomas, kuid praeguseks on ta taastusravil oma villas, mis on ümber ehitatud spetsiaalseks haiglaks.

Kuna avalikkuse huvi Schumacheri olukorra vastu on suur, on tema mänedžer Sabine Kehm aeg-ajalt teinud ametlikke avaldusi, kuid viimasel ajal pole infot enam lekkinud ning see on pannud spordimeedia muretsema, kuidas vormelilegendil läheb.

Schumacheri endine kolleeg ja üks lähedasemaid sõpru Ross Brawn kinnitas, et teadete puudumisest hoolimata on alati paranemiseks lootust. «Me proovime hoida tasakaalu selle vahel, et käia teda vaatamas, aga samas mitte olla liiga tüütud. Olen käinud teda mõnel korral vaatamas. Corinna (Schumacheri abikaasa- toim.) helistab mulle aeg-ajalt ja hoiab mind kursis. Jätkame lihtsalt iga päev palvetamist, et ta jõuaks oma paranemisel piisavalt kaugele... see kõik on aeglane, aga alati on lootust,» rääkis Brawn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles