Eesti U18 koondis kaotas võõrsil Luksemburgi U19 koondisele

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti U-18 jalgpallikoondis kaotas eile õhtul võõrsil Luksemburgi U-19 koondisele 1:3.

Külalised asusid mängu nurgalöögijärgsest olukorrast kolmandal minutil juhtima, kuid 13. minutil suutis Renno Soosaar matši viigistada. Eestil oli avapoolaja lõpus ka suurepärane võimalus viigistada, kui vastane palli oma karistusalas käega mängis. 39. minutil ei suutnud aga Robert Lepik kahjuks Eestit juhtima viia, lüües penalti üle värava, vahendas jalgpall.ee.

«Vastased tulid alguses kiire tempoga peale. Suutsime pärast avaväravat aga sellega kaasa minna, kuigi mäng oli pehme väljaku tõttu väga raske. Oli kõva võitlus ning keegi kuskilt midagi tagasi ei hoidnud,» sõnas noortekoondise peatreener Marko Pärnpuu.

Teisel poolajal läksid väljakuperemehed kohtumist 58. minuti penaltist 2:1 juhtima. «Penalti, mis meie vastu anti, oli üsna kerge. Mulle tundus, et ründaja läks sinna sukelduma,» arvas Pärnpuu.

Vaid viis minutit hiljem teenis punase kaardi Vadim Mihhailov ning Eesti jäi vähemusse. Mihhailov sai punase pärast kohtunikuga vaidlemist. «Ma kohtunikku ei süüdista, sest ta hoiatas teda (Mihhailovit – toim.) juba enne,» sõnas Pärnpuu.

«Kuigi meil oli üks mees vähem, siis suutsime kõrgelt pressida ja vastast eksima sundima. Meil tekkisid ka mõned üksikud olukorrad, kuid vastased oli need, kes suutsid ühe värava lüüa (79. minutil – toim.). Üldjoontes kiitsin pärast mängu poisse – just selle ennastsalgava võitluse eest ning endast maksimumi välja panemise eest. Kui me oleks suutnud oma momendid ära realiseerida, lõppenuks mäng ehk meie kasuks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles