Koomas olnud kahekordne NBA meister saab fännidelt uskumatuid pakkumisi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lamar Odom (keskel) koos tiimikaaslaste Kobe Bryanti ja Andrew Bynumiga.
Lamar Odom (keskel) koos tiimikaaslaste Kobe Bryanti ja Andrew Bynumiga. Foto: SCANPIX

Eelmisel nädalal ühest Las Vegase bordellist haiglasse sattunud kahekordne korvpalliliiga NBA meister Lamar Odom on küll koomast väljas, kuid väidetavalt on üles ütlemas tema neerud. Odomile on aga abikäe ulatanud fännid, kes lahkelt korvpallurile oma organeid pakuvad.

Odomi seisundit järjepidevalt jälgiv kõmuportaal TMZ teatas, et Odomi seisund on piisavalt hea selleks, et ta viia Las Vegase haiglast Los Angelese raviasutusse, kuid kuna kahekordne NBA meister oli siiski koomas, on mitmete tema siseelunditega keerulised lood. Nii on TMZ väitel üles ütlemas Odomi neerud ning korvpallur vajaks siirdamist.

Fännid on 35-aastase Odomi probleemidele reageerinud omapoolsete pakkumistega ja nii on hakatud sotsiaalmeedias pakkuma oma neerusid. Mõned lahkemad fännid on oma organeid lubanud loovutada tasuta, teised on teatanud, et võivad seda teha teatud summade eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles