U18 koondis kaotas ka teist korda Luksemburgi U19 koondisele

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallid.
Jalgpallid. Foto: Mari Luud/Õhtuleht

Eesti U-18 jalgpallikoondis kaotas eile õhtul Luksemburgi U-19 koondisele 0:3.

Eesti jäi kaotusseisu 13. minutil ning kolm minutit hiljem oli tablool 0:2. Viimase värava lõi Luksemburg 38. minutil, vahendas jalgpall.ee.

Pool tundi mängis meie meeskond ka vähemuses, sest 60. minutil teenis oma teise kollase kaardi Vadim Mihhailov. «Kümnekesi oli raske, aga suutsime mõne olukorra veel tekitada, lüües korra ka latti,» rääkis noortekoondise peatreener Marko Pärnpuu

«Tegelikult oli avapoolajal mäng üsna võrdne, aga vastane karistas kõik meie eksimused ära. Ka meil tekkisid mõned võimalused, kuid me ei suutnud piisavalt ohtlikud olla,» lisas Pärnpuu.

Avamängu teisipäeval kaotas Eesti 1:3. «Mõlemad mängud näitasid, et suudame palliga mängida, viia selle vastase poolele, aga just teravusest jääb puudu. Väravavõimaluste tekitamine on hetkel kõige suurem probleem. Vastane murdis meid just sellega, et nemad kasutasid oma võimalused ära,» sõnas ta.

Luksemburgi U-19 koondis, kes alistas kuu aega tagasi ka Belgia U-18 esinduse 2:0, oli Pärnpuu hinnangul kvaliteetne meeskond. «Viis-kuus meest mängivad neil välisklubides, Prantsusmaal ja Saksamaal. Meie ridades oli aga arvukalt puudujaid. Seitse mängijat kuulusid U-19 koondisesse (hiljuti Eestis toimunud EM-valikturniiril – toim.), Mattias Käit on U-21 koondises ning Magnar Vainumäe vigastatud. Oli hea, et saime ülevaate mängijatest, kes peavad järgmisel aastal minema Granatkini memoriaalile, mängima Balti turniiril ja lõpetama aasta valikturniiriga. Mitmed mängijad näitasid ennast väga heast küljest, silmapaistva turniiri tegi [keskkaitsja] Romet Ridamäe,» selgitas Pärnpuu.

Eesti koosseis: 1-Karl Andre Vallner, 2-Nikita Umov, 3-Dmitri Kutsarev, 4-Romet Ridamäe, 5-Kaspar Tilga, 6-Marten Niilop, 7-Vadim Mihhailov, 8-Kristofer Kartau (77. 16-Kuusmaa), 9-Ander Ott Valge (46. 17-Padar), 10-Madis Villems (59. 16-Meinhard), 11-Edvin Johannes Piirsalu (71. 18. Lepik).

Vahetuses: 12-Maksim Suhhomjatnikov, 13-Renno Soosaar, 14-Martin Käos, 15-Cristofer Kuusmaa, 16-Alex Meinhard, 17-Randy Padar, 18-Robert Lepik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles