Koomas olnud kahekordse NBA meistri saaga võttis uue pöörde

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lamar Odom.
Lamar Odom. Foto: SCANPIX

USA korvpalliliiga NBA kahekordne meister Lamar Odom oli värske info kohaselt enne eelmisel nädalal koomasse sattumist manustanud lisaks alkoholile ka heroiini ja ilmselt muidki narkootikume.

35-aastane Odom leiti eelmisel nädalal ühest Las Vegase bordellist, kus ta oli pealtnägijate sõnul tarbinud konjakit ning manustanud taimseid viagra tablette. Kuna ühe tunnistaja sõnul väitis Odom talle enne kiirabi kohalejõudmist, et on ka narkootikume tarbinud, hankis kohalik politsei selle selgitamiseks orderi. Nüüdseks on Huffington Posti väljaande väitel selgunud, et Odomil oli heroiini üledoos ning lisaks oli ta tarvitanud ka muid narkootilisi aineid.

Võimuesindajad väitsid juba enne proovide tulemuste saabumist, et kui Odomi organismist leitakse narkootikume, võib teda oodata kriminaalsüüdistus, ning uue info valguses on tõenäoline, et just see omaaegset NBA staari saaga järgmise sammuna ootab.

Praegusel hetkel viibib kahekordne NBA meister Los Angeleses haiglas, kus tal on mitmete allikate info järgi probleeme neerudega ning ta võib vajada organi siirdamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles