Video: Kanguri meeskonnakaaslane tõusis Euroliiga vooru MVP-ks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ioannis Bourousis.
Ioannis Bourousis. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliiga teise vooru kõige väärtuslikumaks mängijaks nimetati Kristjan Kanguri klubikaaslane Vitoria Laboral Kuxast, kreeklane Ioannis Bourousis.

Bourousis vedas Laboral Kutxa reedel 96:89 lisaajavõidule kreeklaste Pireuse Olympiakose üle, visates oma Euroliiga rekordit tähistavad 28 punkti, hankides 12 lauapalli, tehes 4 vaheltlõiget, jagades 3 korvisöötu ja pannes 2 kulpi. Mehe kasulikkusetegur oli 44, mis on alanud hooaja senine parim tulemus, vahendas ERR Sport.

Ateena Panathinaikose mängumees James Gist kogus võidumängus Izmiri Pinar Karsiyaka vastu efektiivsusteguriks 34, kui viskas samuti oma Euroliiga karjääri parimad 27 silma ning hankis 6 lauapalli. Barcelona keskmängija Samardo Samuels sai kirja kasulikkuse teguri 33, kui kogus võidumängus Zielona Gora Stelmeti vastu 23 punkti, 6 lauapalli ja 4 kulpi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles