Sappinen tiitlist: võit Kalju üle andis meestele vajaliku eneseusu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Sappinen (paremal) rõõmustamas koos Rauno Allikuga meistritiitli võitmise üle.
Rauno Sappinen (paremal) rõõmustamas koos Rauno Allikuga meistritiitli võitmise üle. Foto: Sander Ilvest

FC Flora jalgpallimeeskonna tänavuse hooaja suurim väravakütt Rauno Sappinen tõdes tiitlivõidu järel, et tema meelest oli hooaja murdemomendiks suvel Kalju üle saadud 1:0 võit, mis andis noortele mängijatele vajaliku usu.

«Isiklikult arvan, et augusti lõpuks Kaljuga koduväljakul peetud kohtumine võis saada lõpuks otsustavaks. See andis meestele eneseusku juurde. See oli üks murdemomente,» tõdes 19-aastane Sappinen.

Suvel tabas Florat ka mitu tagasilööki, kui Norrasse siirdus kaitseliini tugitala Enar Jääger, võistkonnast lahkus Irakli Logua ja trauma tõttu jäi pikaks ajaks väljaku kõrvale Rauno Alliku. «Arvan, et need sündmused tegid meeskonna veelgi ühtsemaks. Teised pidid seetõttu endast veelgi rohkem välja pigistama. Tiitli tõigi meeskonnatöö. Uskusime, et oleme selleks suutelised,» lisas Sappinen.

Sel hooajal Premium liigas 15 väravat löönud ründav poolkaitsja tegi enda karjääri parima aasta, kuid piiri taha ta veel kiikama ei hakka. «Väravaid ja sööte on tulnud kõvasti. Olen kõvasti edesi arenenud. Võin rahul olla,» sõnas ta enda hooaja kohta. «Iga asi tuleb omal ajal. Kui pean välismaale minema, siis lähen ära. Praegu armastan mängida Flora eest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles