Legendi närvid ütlesid üles

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentino Rossi.
Valentino Rossi. Foto: SCANPIX

MOTOSPORT. Läbi aegade üks paremaid motoringrajasõitjaid Valentino Rossi tõusis 36-aastaselt taas suurepärasesse hoogu ja on läbi hooaja olnud Moto GP sarjas suurim tiitlifavoriit. Nädalavahetusel said esikohalootused aga suure tagasilöögi, kui Rossi lõi Malaisia etapil jalaga rajalt välja hispaanlase Marc Marquezi ja peab seetõttu kahe nädala pärast Valencias peetaval viimasel etapil startima rivi lõpust.

Malaisias välja sõidetud kolmandat kohta ei võtnud kohtunikud Rossilt siiski ära ja seega on tema edu teise hispaanlase Jorge Lorenzo ees veel seitse punkti. Kui Lorenzo suudab Valencia etapil esimeseks tulla, peab Rossi lõpetama teisena. Igal juhul on viimati 2009. aastal Moto GP meistriks tulnud itaallasel raske ilma õnneta piisavalt kõrgele tõusta, et Lorenzot mitte üldarvestuses mööda lasta.

Rossi ja Marquezi intsident juhtus kuuendal ringil pärast seda, kui sõitjad olid juba pikalt koha eest võidelnud. Marquez tuli kurvis Rossile külje alla ja viimane lükkas hispaanlast jalaga. Marquez lendas rajalt välja ja katkestas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles