Rasmus Mägi: kui pakutakse, läheksin ka näosaatesse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Mägi.
Rasmus Mägi. Foto: Sander Ilvest

Tõkkejooksja Rasmus Mägi, kes pälvis mullu Tradehouse’i poolt välja antava stipendiumi, viibis täna Olümpia hotellis toimunud uute stipendiumite jagamisel. Muuhulgas meenutas Mägi, et ilutoodetega tegelev firma pani talle eelmisel aastal välja põneva auhinna.

«See oli väga huvitav protsess. Kui mulle pakkumine tehakse, siis läheksin ilmselt näosaatesse ka – juhul kui mind laulma õpetatakse,» naeris Mägi. «Tagala on ju olemas, kui mind igaks tegelaskujuks valmis tehakse.»

Tradehouse’i tänavuse 3000 euro suuruse stipendiumi said mitmevõistleja Janek Õiglane, purjetaja Karl-Martin Rammo ja maadleja Epp Mäe. Ajakirjanike valikul sai 3000 eurot ka purjetaja Ingrid Puusta. 2000 euro suuruse stipendiumi teenisid odaviskajad Tanel Laanmäe ja Magnus Kirt ning iluuisutaja Helery Hälvin, 1000 euro suurune stipendium anti aga ujujale Andrei Gussevile ja orienteerujale Lauri Sillale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles