Kas sama pull kestab edasi ja mis saab TTÜst?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saja liiga hooajaeelne pressikonverents. Pildil vasakul Pärnu peatreener Avo Keel, Pärnu mänedžer Reio Tilk, Tartu Bigbanki juhendaja Oliver Lüütsepp, Rakvere juhendaja Urmas Tali, TTÜ peatreener Janis Sirelpuu ning mänedžer Uku Rummi.
Saja liiga hooajaeelne pressikonverents. Pildil vasakul Pärnu peatreener Avo Keel, Pärnu mänedžer Reio Tilk, Tartu Bigbanki juhendaja Oliver Lüütsepp, Rakvere juhendaja Urmas Tali, TTÜ peatreener Janis Sirelpuu ning mänedžer Uku Rummi. Foto: Tairo Lutter

Kuue Eesti, kuue Läti ja ühe Leedu klubi osalusel ja ühisrahastuse tõttu Saja liiga nime kandev võrkpalli ühisliiga esimene mänguvoor peetakse sel nädalavahetusel. Tartu Bigbank on ühisliiga tiitlikaitsja, eelmise hooaja finaal lõppes mäletatavasti Kristo Kollo meeldejääva, peaga löödud punktiga.

Eesti meistritiitlit kaitseb aga Pärnu meeskond, kes ka karikavõitjaks tuli. Eesti klubidest osalevad veel Tallinna Selver, TTÜ, Järvamaa ja Rakvere. Läti klubidest mängivad RTU/Robežsardze, Jelgava Biolars, Ozolnieki Poliurs, Daugavpilsi ülikool, Kuldiga ning Jekabpilsi Luši. Leedu on esindatud Vilniuse FV SM Taurase näol.

Väiksemad või suuremad muutused on toimunud igas meeskonnas, enim on hetkeseisuga nõrgenenud kaks juhtmängijat kaotanud TTÜ. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles