Pavlov/Randpere jõudsid Tartu turniiril kiire lõppmängu järel poolfinaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anton Pavlov.
Anton Pavlov. Foto: Eesti Tennise Liit

Tenniseturniiri Paf Open Tartu kolmas päev lõppes edukalt Eesti paarile Anton Pavlov/ Martin Valdo Randpere, kes võitlesid endale välja poofinaali koha.

Martin ja Anton astusid täna väljakule Hollandi paari Rick De Groot/Antal Van Der Duim vastu. Kui esimene sett õnnestus Eesti poistel enda kasuks pöörata kindlamalt, siis teise seti võitmiseks läks vaja juba kiiret lõppmängu. Võit tuli siiski Eesti paarile 6:3, 7:6(4). Poolfinaali vastased on Pavlov/Randpere paaril tugev paar Mikelis Libietis/Dmitri Zhyrmont.

Täna mängis oma teise ring mängu ka Oskar Lusti, kes alistus turniiri kuuendale paigutusele Evgeny Karlovskiy’le  (ATP 553) 6:1, 6:2.

Homme alustab Tartu Tähtvere Tennisekeskuses eestlastest oma teise ringi mängu Mattias Siimar, kes kohtub venelase Alexander Vasilenko’ga (ATP 560). Lisaks toimub homme Anton Pavlovi üksikmängu kohtumine, tema vastaseks on Monaco tennisist Lucas Catarina (ATP 1004).

Võistlupäeva lõpetab Kenneth Raisma, kelle vastaseks on turniiri teine paigutus Slovakkiast Filip Horanski (ATP 379).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles