Keerulised ajad Chelseas: Hollandi tipptreeneri sõnavõtt vihjas Mourinho vallandamisele?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guus Hiddink.
Guus Hiddink. Foto: SCANPIX

Sel hooajal kahvatute tulemustega alustanud Chelsea jalgpallimeeskonna peatreeneri Jose Mourinho tuleviku kohal on väidetavalt tumedad pilved ning kuulsa Portugali treeneri võimaliku vallandamise kuulujuttudele lisas omakorda õli tulle nimekas Hollandi treener Guus Hiddink, kes vihjas, et võib Londoni meeskonna etteotsa asuda.

Inglismaa liiga tiitlikaitsja Chelsea on alustanud oodatust kehvemalt nii mitmes liigas kui ka liigakarikas. Nii hoitakse Inglismaa kõrgliigas kümne vooru järel alles 15. kohta ning Meistrite liigas on kolmest alagrupimängust saadud kirja üks võit, üks kaotus ja üks viik. Lisaks kaotati alles värskelt liigakarikas penaltite järel Stoke Cityle ja langeti sellega konkurentsist.

Londoni tiimi kehvade tulemuste valguses on üha rohkem liikumas spekulatsioone, et tiimi peatreener Jose Mourinho võib kinga saada ning viimaste juttude kohaselt võib see juhtuda juba sel nädalal, kui Chelsea ei suuda kõrgliiga eesootavas voorus Liverpooli võita.

Spekulatsioonidele lisab vürtsi maineka treeneri Guus Hiddinki värske sõnavõtt Hollandi meedias, kus alles hiljuti Hollandi koondise eesotsast taandunud peatreener vihjab, et temast võib saada Chelsea juhendaja. «Tippklassi jalgpall on alati huvitav. Olen saanud erinevaid tööpakkumisi, aga sel hetkel ei olnud tööd, mida oleksin koheselt tahtnud. Eks ole näha, peame nüüd lihtsalt ootama,» andis Hiddink mõista, et ta pole välistanud naasmist Chelseasse, mida ta juhendas aastal 2009.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles