Viimsi/Tööriistamarket võttis käsipalliliigas neljanda võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Marko Saarm / Sakala

Käsipalli Eesti meeste Meistriliiga teise ringi avavooru viimases kohtumises alistas HC Viimsi/Tööriistamarket võõrsil SK Tapa 33:25 (17:12).

Võitjate suurimateks skooritegijateks osutusid Rail Ageni 8 ning Siim Pinnonen ja Ravo Voosalu 5 tabamusega. Kaotajatele tõid Ailar Puhasmets ja Martin Adamson parimatena 5 väravat. Viimsi/Tööriistamarketi peatreener Ain Pinnonen sõnas: «Tegutsesime kaootiliselt.

Kohati mängisime hästi, siis mitte. Lasime läbi palju lihtsaid vigu, kuid võtsime kogemuste pealt võidu ära. Müts maha Tapa noorte ees, neil oli kõvasti tahtmist.»

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann: «Seekord oli poistes tahtmist, mida viimases kolmes-neljas kohtumises pole nii palju olnud. Olime väljas A- ja B-vanuseklassi mängijatega ning määravaks said Viimsi kogemused. Kui meie pidime väravate nimel kõvasti tööd tegema ja ennast väsitama, siis vastane lahendas oma olukorrad rutiinselt. Vahe võinuks olla Viimsi kasuks kümne tabamuse ringis, aga me pingutasime lõpuni.»

Tabeliseis: Põlva Serviti 12 (7-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 10 (6), Viljandi HC 10 (7), HC Viimsi/Tööriistamarket 8 (7), Aruküla SK 5 (7), Audentes SK 3 (7), SK Tapa 0 (7) punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles