Itaalia juhib Fed Cupi finaalis USA vastu 2:0

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaaliale teise võidu toonud Flavia Pennetta (seljaga) rõõmustab koos tiimikaaslase Francesca Schiavonega (vasakul).
Itaaliale teise võidu toonud Flavia Pennetta (seljaga) rõõmustab koos tiimikaaslase Francesca Schiavonega (vasakul). Foto: SCANPIX

Tiitlikaitsja Itaalia on naiste tennise Föderatsiooni karikasarjas võidu kaugusel kolmandast karikavõidust. Finaali esimesel päeval võitsid itaallannad mõlemad üksikmängud ja asusid USA vastu 2:0 juhtima.

San Diegos peetava finaalmatši avamängus alistas Francesca Schiavone (WTA 7.) kindlalt 6:2, 6:4 noorukese Coco Vandeweghe (WTA 114.).

Teises üksikmängus sai Flavia Pennetta (WTA 23.) 7:6, (4), 6:2 jagu Bethanie Mattek-Sandsist (WTA 58.).

Siiani pole ükski naiskond Fed Cupi finaalis suutnud 0:2 kaotusseisust välja tulla, itaallannad vajavad karikavõidu kindlustamiseks vaid üht võitu. Mäletatavasti alistas Itaalia mullu finaalis USA 4:0.

«Olen väga õnnelik, sest nad mängisid südamega ja võitsid kaks tähtsat matši,» sõnas Itaalia naiskonna kapten Corrado Barazzutti.

Täna mängitakse esmalt samuti üksikmänge, Schiavone läheb vastamisi Mattek-Sandsiga ning Pennetta Vandeweghega. Paarismänguks on USA üles andnud Liezel Huberi ja Melanie Oudini ning Itaalia Sara Errani ja Roberta Vinci.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles