Fotod: Pareikol võib karjääri lõppedes õhku jääda kaks karistust

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise pikaaegne esiväravavaht Sergei Pareiko pidas täna tõenäoliselt oma klubikarjääri viimase kohtumise, kui ta teenis FC Levadia eest mängides matšis FC Floraga punase kaardi. Kuna Pareiko protesteeris pärast eemaldamist kõvasti ning tal tekkis veel mitmeid rüselusi, siis võib eeldada, et väravavahile määratakse pikem mängukeeld.

Tänavuse liigahooaja lõpuni on Levadial jäänud veel üks kohtumine ja selles ei saa punase kaardi teeninud Pareiko kindlasti osaleda. Lisaks ähvardab teda tõenäoliselt pikem keeld.

«Esmaspäeval kogutakse kõik info kokku. Teisipäeval antakse kõikidele osapooltele võimalus endapoolsete seisukohtade selgitamiseks. Neljapäeval või reedel langetatakse karistuste osas otsuseid,» rääkis Eesti Jalgpalli Liidu infojuht Mihkel Uiboleht tavapärasest praktikast selliste olukordade lahendamisel.

Kuna ees seisab veel ainult üks voor, siis ei pruugi järgmise nädala lõpuks veel otsust tulla. «Kuna hooaja lõpuni on veel üks voor, siis langetatakse karistuste osas otsuseid järgmisel või ülejärgmisel nädalal,» lisas Uiboleht.

Kui Pareikole määratakse pikem mängukeeld, siis jääb see tõenäoliselt õhku rippuma ja see võib olla talle juba teine. Teatavasti on Pareikol endiselt ka eurosarjas karistus kandmata. Pareiko sai 2012. aastal Krakowi Wisla eest mängides agressiivse käitumise tõttu kolme mängu pikkuse võistluskeelu, millest tal õnnestus sel suvel kaks mängu ära kanda, kuid üks mäng jäi endiselt õhku.

Ühe korra võib Pareikot veel tõenäoliselt väljakul näha, kuna praeguse seisuga on talle lubatud veel üks matš Eesti koondise särgis. Oktoobris teatas Pareiko, et käimasoleva hooaja järel tõmbab ta enda karjäärile joone alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles