Fotod: Dortmundi Borussia vähendas Müncheni Bayerniga vahet

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saksamaa jalgpallimeistrivõistlustel õnnestus Dortmundi Borussial 11. vooruga läheneda tabeliliidrile Müncheni Bayernile.

Kui Bayern tegi reedel võõrsil 0:0 viigi Frankfurti Eintrachtiga, siis Dortmund sai eile võõrsil 3:1 võidu Bremeni Werderi üle.

Dortmund asus kohtumist juhtima juba 9. minutil, kui tabamuse sai kirja meeskonna suurim staar Marco Reus. 32. minutil suutis Anthony Ujah seisu viigistada, kuid tänau Henrikh Mkhitarjani 44. minuti tabamusele läks Dortmund vaheajale siiski eduseisus. Matši lõppseisu vormistas 72. minutil Reusi teine tabamus.

Tabeli tippu kuuluvatest meeskondadest alistas Wolfsburg koduväljakul 2:1 Leverkuseni Bayeri ning Schalke viigistas 1:1 Ingolstadtiga.

Turniiritabelis on Bayernil nüüd liidrina 31 punkti, Dortmundil on teisena koos 26 silma, Wolfsburg on 21ga kolmas ja Schalke 20ga neljas. Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg on 6 silmaga viimane ehk 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles