Kõresaar: Jago nägemine tegi tuju heaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik Jago.
Eerik Jago. Foto: Milano CheBanca

Eerik Jago koduklubi Milano CheBanca alistas Itaalia võrkpallimeistrivõistluste esiliigas kodusaalis Kardo Kõresaare tööandja Loreto EnergyResourcesi 3:2 (17, 23, -17, -18, 11).

Terve mängu kaasa teinud Jago tõi 13 punkti. Eestlasest nurgaründaja lõi 28 tõstest maha 11 ja lisas 2 blokki. EnergyResourcesi taktika nägi ette servi suunamist Jagole, kes sai ülesandega hästi hakkama ning tema vastuvõtu protsent oli 64. 19 pallingul tuli Jagol üks viga.

Kõresaar sai aga kõigest korra servida ja punktiarvet tal avada ei õnnestunud. «Itaalia liigas ei armastata vahetusi teha. Treener on aga mulle öelnud, et liigun väikeste sammudega edasi ning varsti tuleb ka minu aeg. Ma pole pettunud ja praegune olukord ei tee mind närviliseks. Jago nägemine tegi hoopis tuju heaks. Sain üle pika aja eesti keeles rääkida,» ütles Kõresaar.

Neljast mängust 3 võitnud CheBanca asub tabelis 5. ja Energy Resources ühe võiduga 16 meeskonna konkurentsis 12. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles