Soome suusatäht andis teada, et ootab esimest last

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aino-Kaisa Saarinen.
Aino-Kaisa Saarinen. Foto: SCANPIX

Soome suusatäht Aino-Kaisa Saarinen avalikustas, et ootab koos ekskorvpallurist elukaaslase Tom Gustafssoniga esimest last, kes peaks sündima kevadel.

Saarinen on võitnud üheksa MM-medalit, millest neli on kuldsed. Olümpiamängudelt on ta koju viinud viis medalit - kaks hõbedat ja kolm kulda. MK-sarjas on 36-aastane Saarinen võitnud kolm etappi ja tõusnud poodiumile 24 korral.

Hooaega Saarinen siiski täielikult vahele ei jäta, plaanides võistlustel osaleda kuni jõuludeni. Kindlasti tahab ta aga lapse sünni järel võistlusrajale naasta, sest 2017. aasta maailmameistrivõistlused peetakse Soomes Lahtis.

Naiste tippsuusatamist on tänavu tabanud väiksemat sorti beebibuum, sest algava hooaja jätavad lapseootuse tõttu vahele nii kuuekordne olümpiavõitja ja 14-kordne maailmameister Marit Björgen kui ka tunamullu Val di Fiemmes maailmameistriks kroonitud Kikkan Randall.

Pieniä uutisia from Heidi Lehikoinen on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles