Legendi vihapurse: kui Young on ManUsse sobilik mängija, olen mina hiinlane

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi äärepoolkaitsja Ashley Young (vasakul) ja Moskva CSKA kaitsja Georgi Štšennikov.
Manchester Unitedi äärepoolkaitsja Ashley Young (vasakul) ja Moskva CSKA kaitsja Georgi Štšennikov. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi legendaarne poolkaitsja Roy Keane võttis teisipäevase Meistrite liiga mängu järel teravalt sõna Unitedi poolkaitsja Ashley Youngi aadressil, kes paistis kohtumises taas silma kerge kukkumisega, kui üritas karistusalas kaitsja Georgi Štšennikovi vastu penaltit välja meelitada.

«Kui Ashley Young on Manchester Unitedi mängija, olen mina hiinlane. Ta on klubile täielik häbiplekk,» teatas BT Sportsi stuudios mängu analüüsinud Keane. «Vanemad mängijad peavad talle selgeks tegema, et selline asi ei sobi Manchester Unitedisse. Ta ei jätnud lihtsalt oma jalga kaitsja jala taha, see oli juba midagi muud. Niisugune kukerpall on lihtsalt piinlik. Ja kui see juhtuks korra või kaks, oleks tegu eksimusega. Aga ta on seda teinud juba 9-10 korda ja ta on teinud seda ka eelmistes klubides,» kurjustas iirlane.

Keane’iga nõustus ka endine meeskonnakaaslane Paul Scholes. «Ashley peab selle jama ära lõpetama. Ta teab seda ise ka, aga see on harjumus, millest ta ei suuda vabaneda. See on piinlik, sest ta on väga hea mängija, kes ei peaks niisuguste asjadega tegelema. Aga ma kardan, et see komme on temasse juba liiga sügavalt juurdunud,» vahendab Daily Mail Scholesi arvamust.

United alistas CSKA tänu Wayne Rooney väravale 1:0 ning juhib pärast nelja mänguvooru oma alagruppi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles