Kaks linna, üks eksootiline Rooba

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Rooba koondisekohustusi täitmas Tel Avivis.
Jürgen Rooba koondisekohustusi täitmas Tel Avivis. Foto: Kadi Parts

KÄSIPALL. Käsipalli mõistes on Saksamaa sel hooajal tõeline Eesti kants, sest koguni viis meie koondislast on just seal tegusid tegemas. Viisikust ainukesena on esimest aastat piiri taga mängimas Jürgen Rooba, kes liitus kodusest HC Kehrast Saksa esiliigas palliva meeskonnaga. Karjääris järgmise sammu astunud Rooba on seni uue eluga rahul ja loodab tulevikus veelgi kõrgemale liikuda.

Juba aastaid välismaal mängimise võimalust otsinud Rooba sõlmis lõpuks sel suvel kaheaastase lepingu Saksa esiliiga tiimiga Nordhorn-Lingen. Varem vaid oma jõududega välisklubi otsinud endine kehralane sai seekord abi lapsepõlvesõbra Dener Jaanimaa agendilt. «Saatsin Deneri agendile kirja ja ta vastas kohe, et kusjuures just on üks klubi, kes minusugust mängijat otsib. Esialgu tundus muidugi, et esiliiga esinelikusse kuuluv tiim on võib-olla liiga hea, et tõsi olla,» muigas Rooba, kes aga saatis Nordhorn-Lingeni peatreenerile Heiner Bültmannile oma videod ja käis kohapeal ühes trennis ning treeneriga ka kohvi joomas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles