Video: Zenjov lõi mängus Dortmundi Borussiaga õnnetu omavärava

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov (keskel) võitleb Gabala särgis Dortmundi Borussia tähtede Mats Hummelsi (vasakul) ja Lukasz Piszczeki vastu.
Sergei Zenjov (keskel) võitleb Gabala särgis Dortmundi Borussia tähtede Mats Hummelsi (vasakul) ja Lukasz Piszczeki vastu. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise ründaja Sergei Zenjov lõi koduklubi Gabala särgis Euroopa liiga alagrupiturniiri kohtumises Dortmundi Borussiaga ilusa värava, paraku aga oma võrku.

Zenjovi tabamus sündis mängu 67. minutil, kui Eesti koondislane üritas peaga klaariks lüüa Adnan Januzaj nurgalööki. Tabamus tegi seisuks 3:0, lõpuks võitis Dortmund 4:0. Avapoolajal lõid võõrustajate väravad Marco Reus ja Pierre-Emerick Aubameyang, lõppseisu vormistas kolm minutit pärast Zenjovi õnnetut omaväravat Henrik Mkhitaryan.

Zenjov kuulus algkoosseisu ja vahetati 86. minutil välja. Gabala on alagrupis nelja mängu järel ühe viigipunktiga viimasel kohal, Dortmund juhib 10 punktiga. Teisel kohal on 7 punktiga täna kodus 2:1 võitnud Krasnodar, neile kaotanud PAOKil on 3 punkti.

Videot Zenjovi omaväravast on võimalik näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles