Avo Keel: olen Kreekas neid kuldseid geime mänginud küll

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Võrkpallimeeskonna peatreener Avo Keel ütles pärast CEV Cupil Piraeuse Olympiacoselt saadud 1:3 kaotust, et määravaks sai vastaste sidemängijate vahetus ja rohked omavead. Vaata statistikat!

«Ju me nüanssides jäime alla teises ja kolmandas geimis. Tegime seal liiga palju omavigu ja see otsustas. Lisaks olid vastaste individuaalsed oskused paremad, aga eks me teeme ka selle kallal iga päev tööd,» sõnas Keel.

«Mängu murdehetkeks oli Olympiacose sidemängijate vahetus. Ta tõstis ka siis hästi kui pall oli kolm meetrit võrgust väljas. See näitabki taset,» sõnas peatreener Konstantinos Stivachtise mängu kohta. palju pahandust tegi Pärnule ka vastaste vahetusest sekkunud diagonaal Charalampos Sakoglou.

Keel ise vahetas sidemängijaid teise geimi lõpus, kui saatis oma vanema poja Martti Keele asemel platsile noorema poja Markkus Keele. «Tema jaoks oli see esimene euromäng. Eks ta õpib ja areneb. Markkusel klapib tempomeestega hästi, neljandas geimis oleks võinud veel rohkem sinna tõsta,» kommenteeris Keel.

Markkus Keel ise võttis mängu kokku järgmiselt: «Ise jätsime kolmandas geimis otsustamata. Mäng käis liialt üles-alla ja logises kord siit, siis sealt. Oleksime pidanud suutma ühtlasemalt tegutseda.»

«Olympiacos või mitte, nimi ei võida. Kahju on kaotusest, nagu eeldasin, siis suutsime nendega pusida küll, oleks võinud ka viis geimi pusida. Aga need on kõik oleksid,» jätkas peatreener Keel. Avageimi võitis Pärnu 25:20, teise sama skooriga Kreeka klubi. Kolmas geim venis ülipikaks, selle võitis 32:30 Olympiacos. Neljas geim kuulus külalistele seisuga 25:16.

Kordusmängus Kreekas loodab Keel jõuda kuldse geimini. «Olen Kreekas neid kuldseid geime mänginud küll. Publikut sinna saali palju ei tule, kreeklasi euromängud ei huvita, neid paelub pigem oma klubide vastasseis,» lisas ta. Edasipääsuks tuleb Pärnul võõrsil võita 3:0 või 3:1 ja siis ka kuldne geim.

Diagonaalründaja Hindrek Pulk, kes tõi täna Pärnu kasuks 21 punkti, usub samuti, et vastane on võidetav. «Selget üleolekut ei olnud, vaid neljandas geimis lagunesime poole pealt ise ära,» sõnas Pulk. «Võrreldes Balti liiga tasemega on suurim vahe selles, et nad teevad vähem rumalaid vigu,» lisas ta.  

Kordusmäng Kreekas peetakse kahe nädala pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles