Tagasilöök Eesti koondisele: Laast sai valikmängus põlvehoobi kõhtu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku-Tanel Laast (esiplaanil).
Uku-Tanel Laast (esiplaanil). Foto: Pirje Orasson, Eesti käsipalli liit

Täna peeti Tel Avivis 2017. aasta käsipalli MMi kvalifikatsiooni mäng Iisraeli ning Eesti vahel, mängu võitis seisuga 28:25 Iisrael. Lisaks kaotusele oli Eesti jaoks hoop see, et üks tugitalasid Uku-Tanel Laast sai avapoolajal tugeva löögi ja pole kindel, kas saab homme Gruusia vastu kaasa teha.

Eesti oli avapoolajal 9:12 kaotusseisus, kui Laast jäi ühe vastaste rünnaku järel maha lebama. Koondise füsioterapeut Margus Parts ruttas platsile ja kuigi Laast lahkus omal jõul, jäi ta tiimipingi kõrvale ega naasnud mängu ka teisel poolajal. «Sain põlvega kõhtu,» rääkis Laast pärast kaotusmängu. «Praegugi on veel päris hell olla,» lisas koondislane.

Koondise peatreener Rein Suvi tunnistas, et tähtsa mängumehe kaotamine oli tiimile suureks hoobiks. «See oli halb, et Uku meil välja langes terveks teiseks poolajaks. Ta oleks meile suureks abiks olnud,» nentis Suvi.

Hetkel on teadmata, kas homses mängus Gruusiaga on Laast mänguvalmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles