Klappi ei tekkinud, Eesti kaotas Iisraelile ja edasipääsulootuse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti-Iisrael.
Eesti-Iisrael. Foto: Eesti käsipalliliit

Meeste käsipallikoondis kaotas eile 2017. aasta MMi kvalifikatsioonis 25:28 Iisraelile ja minetas edasipääsulootuse.

Sarnaselt üleeilsega, kui Eesti viigistas 28:28 Portugaliga, alustas meie rahvusmeeskond Iisraeli vastu kehvalt: kodusaalis mänginud koondis lasti kohe alguses 0:3 ette ning avapoolajal suutsid võõrustajad vahepeal koguni viie väravaga juhtima minna. Seisul 6:10 teenis Eesti väikese vahega kaks seitsme meetri karistusviset ning neid viskamas käinud Uku-Tanel Laast ei eksinud, Martin Johannsoni tabamus vähendas juba Eesti vahe seisule 9:10. Seejärel lasti Iisrael taas kolmega ette ning kui tablool säras seis 9:12, tabas Eestit lisaks kaotusseisule teine hoop, kui Laast jäi ühe vastaste rünnaku järel maha lebama.

Koondise füsioterapeut Margus Parts ruttas platsile ja kuigi Laast lahkus omal jõul, jäi ta tiimipingi kõrvale ega naasnud mängu ka teisel poolajal. «Sain põlvega kõhtu,» selgitas Laast. «Praegugi on veel päris hell olla,» tunnistas Laast vahetult pärast mängu ega osanud öelda, kas saab täna Gruusia vastu kaasa teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles