Video: kuulus Chicago Bulls tegi negatiivset ajalugu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chicago Bullsi mängijad Pau Gasol (nr 16), Doug McDermott (3), Nikola Mirotic (44) ja Jimmy Butler (21).
Chicago Bullsi mängijad Pau Gasol (nr 16), Doug McDermott (3), Nikola Mirotic (44) ja Jimmy Butler (21). Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA sai omapärase «saavutusega» hakkama Chicago Bullsi meeskond, kui kaotas 93:102 Minnesota Timberwolvesile.

Lüüasaamise teeb eriliseks see, et kohtumise normaalaeg lõppes seisul 93:93 ning nagu näitab lõppskoor, ei visanud Bulls lisaajal ainsatki punkti. Statistikud tuvastasid kiirelt, et klubi 50 aasta pikkuse ajaloo jooksul juhtus selline piinlik lugu esmakordselt. Bullsi nullimäng võttis kukalt kratsima isegi kogenud Pau Gasoli, kes oli 21 punkti ja 14 lauapalliga kodumeeskonna parim.

«Tuleb vastaseid tunnustada. Nad mängisid hästi, võitluslikult. Mulle ei meenu, et oleksin näinud, kuidas meeskond ei viska lisaajal ainsatki punkti,» nentis Gasol. «Ei saa aru, kuidas nii juhtus. Ootasime ilmselt, et võit kukub meile niisama sülle,» torises Bullsi peatreener Fred Hoiberg ESPNi vahendusel.

Timberwolvesi võidus mängis suurimat rolli mulluses noormängijate draft'is esimesena valitud ja hooaja lõpus parimaks uustulnukaks nimetatud 20-aastane Andrew Wiggins, kes viskas 31 punkti. Tänavuse draft'i avavalik, 19-aastane Karl-Anthony Towns lisas 17 punkti ja võttis 13 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles