Võimas: Ott Kiivikas tuli kulturismi MMil kuue parema sekka

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas
Ott Kiivikas Foto: Tairo Lutter

Sel nädalavahetusel toimuvad Hispaanias, Benidormis kulturismi ja klassikalise kulturismi maailmameistrivõistlused. Eestit sõitsid esindama Ott Kiivikas ja Raigo Kuusnõmm - Kiivikas tuli kuni 85 kg kategoorias kuuendaks, Kuusnõmm sai -75 kg kategoorias 9. koha.

Kiivikase jaoks olid need järjekorras kuueteistkümnendad maailmameistrivõistlused ning varasemalt on ta jõudnud 10 korda esikümnesse ning kahel korral (2004. ja 2013. aastal) finaalidesse.

Kiivikas kommenteeris oma etteastest Fitness.ee foorumis nii: «Väga rahul oma etteastega. Kuusteist MMi pidi kohal käima, et tunda laval, et oled kohe finaalis. Jõhker tunne! Esimese pauguga olin ainus eurooplane, kes egiptlaste, iraanlaste kõrvale kutsuti! Ei saanud kohe arugi mis toimub. Ausalt. Finaalis tundsin, et saan kuuenda koha, olen sellega siiski väga rahul, 18 mehe seas esimese kolmandiku sekka tulla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles