Mägikotkas Harri Olli rasvaprotsent on 7: kui viina ei joo, ei lähe paksuks ka

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harri Olli.
Harri Olli. Foto: SCANPIX

Varem tihti alkoholiga pahuksis olnud Soome suusahüppaja Harri Olli on nüüd karsklane ning elu parimas vormis.

Tagasi tippsporti pürgiv Olli ütles, et tema rasvaprotsent on vaid 7. «Esmaspäeval tehti koondislastele füüsiliste võimete teste ja minu näitajad on paranenud. Minu rasvaprotsent on aga madalam kui 2007. aastal,» rääkis sportlane Iltasanomate vahendusel.

«Kui viina ei joo, ei lähe paksuks ka. Kodus teeme naisega tervislikke toite, kuid õhtul lähen ikka kõht täis magama, nälga ma ei kannata,» lisas ta.

Maailmameistrivõistluste hõbedamees on aastate jooksul kolmel korral koondisest välja visatud ning teda on ümbritsenud ka muid skandaale. 2008. aasta Oberstdorfi suusalennu MMil nähti teda õhtul pidutsemas. Sama aasta augustis jõi Olli end purju suvisel GP-etapil ning jäi hiljaks hommikul väljunud meeskonna bussile. Samal suvel jäi ta kodumaal vahele ka alkoholijoobes olekus autorooli istumisega.

2009/2010 hooaja alguses läks ta ühe võistluse eel baaris tülli oma kihlatuga ning ründas kaaslast joogiklaasiga. 2010. aasta novembris ei olnud Olli oma hüppega rahul ning näitas seejärel telekaamerasse keskmist sõrme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles