Gert Dorbek kolmestest: nii kehvasti me vist polegi visanud

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki-Juznõi Himiku mäng.
Rocki-Juznõi Himiku mäng. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool/Rock pidas täna kolmanda kohtumise FIBA Europe Cupi alagrupiturniiril, kui kodus kohtuti Ukraina klubi Juznõi Himikuga. Avapoolaja 19:30 kaotanud Rock tuli teisel poolajal raskest seisust välja, kuid mängu lõpus ei suudetud siiski viigini jõuda ning külalised teenisid 63:61 võidu.

Rocki tagamängija Gert Dorbeki hinnangul nappis otsustava spurdi tegemiseks jõudu. «Saime korraks vahe kuue punkti peale, siis punnitasime viie peale. Aga kui nad rünnakuaja lõpus mingi kolmese sisse said, pidime jälle punnitama hakkama ja nii see käis. Kulutasime kogu aeg nende tagaajamise peale palju energiat,» meenutas Dorbek raskeid hetki.

«Mõlemalt poolt oli terve mängu jooksul kaitses ilge punnitamine ja mõlemad tegutsesid agressivselt, nagu skoorgi näitas. Lõpus oli ühe viske mäng - oleks me ühe sisse saanud, oleks kõik teispidi läinud. Aga esimene poolaeg oli ikkagi kehvake ja kokku tabasime 23st kolmesest vaid neli. Nii kehvasti me vist polegi visanud. Mõni mäng on selline,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles